Avortul este acum ilegal în mai multe state din America

În Dumnezeu „avem viața, mișcarea și ființa”, după cum este scris în cartea Faptele Apostolilor, în capitolul 17.

Conform site-ului christianpost.com, avortul este acum ilegal în mai multe state din America. Acest lucru nu poate fi decât meritul lui Dumnezeu care a conștientizat oamenii de faptul că și copiii nenăscuți sunt ființe vii.

Această decizie a Curții Supreme din America anulează o lege din anul 1973 ce legaliza avortul la nivel național.

Missouri a devenit recent primul stat din America ce a interzis avortul în urma deciziei cu privire la dreptul de a trăi al copiilor nenăscuți. După evenimentul din Missouri, procurorii generali din statele Oklahoma, Alabama, Kentucky, Louisiana, Carolina de Sud, Utah, Texas, Dakota de Nord și altele au declarat că vor face demersurile necesare pentru ca această decizie să intre în vigoare cât mai curând.

Alte state despre care se preconizează că vor interzice sau restricționa sever avorturile în viitorul apropiat sunt: Arizona, Georgia, Idaho, Iowa, Carolina de Nord, Tennessee, Virginia de Vest și Wyoming.

Acesta este un motiv important de sărbătoare pentru orice creștin! Mulțumim lui Dumnezeu pentru victoria pe care ne-o dă asupra vieții! El este bun, bunătatea Sa ține în veci, iar prin aceasta ne dovedește încă o dată că El ține toate lucrurile sub control!