Intrebari Frecvente

Va rugam sa cititi intrebarile de ma jos, la care poate gasiti un raspuns, inainte de a ne trimite mesajul dumneavoastra.

Pe ce frecventa emite RVE Bucuresti?

RVE Bucureşti emite şase ore pe zi, de la 13:00 la 19:00 pe frecventa de 94.2 FM.

Itinerar biblic

Itinerar biblic (produs de Trans World Radio România) – serial difuzat de luni până vineri, de la ora 14:10

În această emisiune, difuzată în peste 200 de limbi şi dialecte, sunteţi invitaţi să faceţi cunoştinţă cu oameni, locuri, fapte şi evenimente din Cuvântul lui Dumnezeu, menite să ne reveleze voia Sa cu privire la noi. Comentariile pastorului John Vernon McGee, de la Geneza la Apocalipsa, sunt adaptate şi prezentate de pastorul Sorin Covaci.

Cu bratele deschise

Cu braţele deschise – serial difuzat zilnic, de la ora 18:30

Explicaţii, aplicaţii şi implicaţii ale Cuvântului lui Dumnezeu în toate domeniile vieţii noastre private şi sociale– spuse pe înţelesul tuturor de pastorul Charles Stanley. Mesajele sunt prezentate ascultătorilor din România de actorul Valentin Voicilă.

Viziune pentru viata

Viziune pentru viaţă – serial difuzat în zilele de joi, vineri, sâmbătă, de la 17:10

Serial de prelegeri ale pastorului Chuck Swindoll, adaptate şi prezentate în exclusivitate la RVE Bucureşti de pastorul Beniamin Mogoş, cu scopul ca ascultătorii să înţeleagă planul lui Dumnezeu cu privire la viaţa lor, precum şi rolul lor de creştini autentici într-o lume disperată şi de multe ori ostilă faţă de adevărul Evangheliei.

 

Contact