Itinerar biblic

(produs de Trans World Radio România)
serial difuzat de luni până vineri, de la ora 14:10

În această emisiune, difuzată în peste 200 de limbi şi dialecte, sunteţi invitaţi să faceţi cunoştinţă cu oameni, locuri, fapte şi evenimente din Cuvântul lui Dumnezeu, menite să ne reveleze voia Sa cu privire la noi. Comentariile pastorului John Vernon McGee, de la Geneza la Apocalipsa, sunt adaptate şi prezentate de pastorul Sorin Covaci.

Cu braţele deschise

serial difuzat zilnic, de la ora 18:30

Explicaţii, aplicaţii şi implicaţii ale Cuvântului lui Dumnezeu în toate domeniile vieţii noastre private şi sociale– spuse pe înţelesul tuturor de pastorul Charles Stanley. Mesajele sunt prezentate ascultătorilor din România de actorul Valentin Voicilă.

Viziune pentru viaţă

serial difuzat în zilele de joi, vineri, sâmbătă, de la 17:05

Serial de prelegeri ale pastorului Chuck Swindoll, adaptate şi prezentate în exclusivitate la RVE Bucureşti de pastorul Beniamin Mogoş, cu scopul ca ascultătorii să înţeleagă planul lui Dumnezeu cu privire la viaţa lor, precum şi rolul lor de creştini autentici într-o lume disperată şi de multe ori ostilă faţă de adevărul Evangheliei.

Vieti Transformate

emisiune difuzată de luni pana vineri, de la ora 15:10

Experiența întoarcerii la Dumnezeu poartă în ea însăși ceva unic, misterios și miraculos. Nu o dată am întâlnit persoane învăluite în armonie și bucurie interioară, pentru că viața lor a fost schimbată în mod fundamental prin împacarea cu Dumnezeu – în Cristos Isus, Domnul nostru. Mulți dintre aceștia au mărturii deosebite, experiențe uluitoare a modului minunat și diferit în care Dumnezeu le-a influențat viața. În fiecare episod aveți ocazia să cunoașteti astfel de oameni. Ei ne împărtașesc câte ceva din minunea care le-a marcat viața, iar în acest fel aveți posibilitatea să redescoperiți în viața dvs. miracole ale prezenței lui Dumnezeu.

 

 

Crizele familiei

emisiune difuzată marti de la ora 17:05

Prelegeri pe teme actuale legate de casnicie.