Itinerar biblic

(produs de Trans World Radio România)
serial difuzat de luni până vineri, de la ora 14:15

În această emisiune, difuzată în peste 200 de limbi şi dialecte, sunteţi invitaţi să faceţi cunoştinţă cu oameni, locuri, fapte şi evenimente din Cuvântul lui Dumnezeu, menite să ne reveleze voia Sa cu privire la noi. Comentariile pastorului John Vernon McGee, de la Geneza la Apocalipsa, sunt adaptate şi prezentate de pastorul Sorin Covaci.

Cu braţele deschise

serial difuzat zilnic, de la ora 18:30

Explicaţii, aplicaţii şi implicaţii ale Cuvântului lui Dumnezeu în toate domeniile vieţii noastre private şi sociale– spuse pe înţelesul tuturor de pastorul Charles Stanley. Mesajele sunt prezentate ascultătorilor din România de actorul Valentin Voicilă.

Viziune pentru viaţă

serial difuzat în zilele de joi, vineri, sâmbătă, de la 17:15

Serial de prelegeri ale pastorului Chuck Swindoll, adaptate şi prezentate în exclusivitate la RVE Bucureşti de pastorul Beniamin Mogoş, cu scopul ca ascultătorii să înţeleagă planul lui Dumnezeu cu privire la viaţa lor, precum şi rolul lor de creştini autentici într-o lume disperată şi de multe ori ostilă faţă de adevărul Evangheliei.

Cartea e o viaţă

emisiune difuzată lunea, miercurea și vinerea, de la 15:30

Emisiune găzduită de Irina Trancă și Irina Enache, care prezintă în fiecare episod câte o carte despre diverse aspecte ale vieții de credință sau ale creștinismului.

Vizitați și carteaeoviață.com.

 

Numele meu este femeie

emisiune difuzată sâmbătă după ora 15:00, cu Daniela Manea

Bucuroase ori triste, împlinite sau nemulţumite, încă fără probleme sau încercate de viaţă, emisiunea Numele meu este femeie ne strânge la un loc în fiecare sâmbătă.

Aşa că, dacă ai nevoie de o porţie de bine şi de încurajare, dar n-ai cu ce să ţi-o prepari, ai ocazia s-o primeşti „în dar”. Femei ca tine şi ca mine, cu diferite experienţe de viaţă, îţi oferă în fiecare episod… o porţie bună. Trebuie doar să le fii gazdă.