Testamentul lui Billy Graham

Testamentul și ultimele dorințe ale pastorului Billy Graham au fost făcute publice. În testament el își laudă soția, pe Ruth și își îndeamnă cu stăruință familia să susțină Evanghelia orice s-ar întâmpla.
The Christian Post dezvăluie câteva dintre cuvintele lui Graham din acest document, iar restul se poate găsi pe WSOCTV.com.
„Le cer copiilor și nepoților mei să susțină și să apere orice s-ar întâmpla, cu prețul oricărui sacrificiu personal, doctrina binecuvântată a Ispășirii complete pentru păcat prin sângele oferit de Domnul Isus Hristos odată pentru totdeauna și numai prin el. Vă rog fierbinte pe toți să umblați cu Domnul, ducând o viață în totală separare față de lume și să vă păstrați în minte valorile veșnice.”
De asemenea, Graham și-a încurajat familia să citească Biblia zilnic și să se încreadă în Isus pentru mântuire.
Apoi i-a mulțumit soției sale, Ruth, pentru „viața minunată, palpitantă și plină de bucurie” pe care au putut să o trăiască împreună.
„Vreau să-i mulțumesc pentru anii de dedicare, dragoste, credincioșie și sacrificiu. Dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut vreodată, ea a fost cel mai mare creștin.”
În testament, Graham a specificat de asemenea ca 10% din resursele rămase după împărțirea acestora între urmași să fie folosite direct pentru cauza Evangheliei.
„Am făcut ce am putut mai bine înaintea Domnului și am încredere în voi toți că veți considera că voi sunteți doar administratorii a ceea ce am lăsat eu în urmă”, încheie faimosul evanghelist.

Sursa: christianheadlines.com