Tânăr creştin arestat în India după ce și-a mărturisit convertirea

Un tânăr creştin a fost arestat în India după ce a povestit cum şi-a dăruit viaţa lui Isus Hristos. Potrivit site-ului www.icommittopray.com, Karamjit, tânărul creştin, a fost invitat la un studiu biblic de casă pe 13 martie a.c. unde a povestit cum s-a convertit la creştinism părăsind religia sikh. În timp ce Karamjit povestea, peste grupul de credincioşi a năvălit poliţia care l-a arestat pe tânăr. El fusese reclamat la poliţie de către liderii locali ai religiei sikh şi a fost arestat sub acuzaţia că îi converteşte cu forţa pe oameni la creştinism.

Potrivit surselor locale, Karamjit se află încă în detenţie, cererea lui de eliberare pe cauţiune fiind respinsă de trei ori. Tânărul nu este nici pastor şi nici evanghelist, ci un simplu creştin care a împărtăşit ce a făcut Dumnezeul Bibliei în viaţa sa. Karamjit este căsătorit şi tatăl unui copilaş, familia lui fiind ameninţată în prezent din cauza credinţei creştine.

Să ne rugăm pentru Karamjit şi familia sa. Să ne rugăm pentru eliberarea lui din închisoare, ca Dumnezeu să îi protejeze familia şi să îi întărească în credinţă pe el şi soţia lui. Să ne rugăm ca Dumnezeu să zădărnicească planurile celui rău de a distruge mărturia creştină din India, ţară care ocupă locul 10 din 50 pe lista ţărilor în care creştinii sunt cel mai crunt persecutaţi.

Sursa: icommittopray.com