John Wesley nu ar fi acceptat niciodată căsătoriile între persoane de același gen

John Wesley a fost un pastor anglican și un teolog creștin care a fost liderul mișcării metodiste, iar acesta a crezut în împărtășirea dragostei lui Dumnezeu în toată lumea.

Conform site-ului PremierChristian.News, din păcate, mișcarea metodistă fondată de John Wesley nu mai este ce a fost în urmă cu ceva ani. Confesiunea a “legalizat” în cursul anului trecut căsătoria între persoane de același sex, descriind acest lucru ca fiind un “pas firesc”.

Cu toate acestea, un vicepreședinte al Uniunii Evanghelice Metodiste a declarat pentru Premier Christian News că este întristat de această decizie. Acesta a menționat faptul că John Wesley nu ar fi fost de acord cu un astfel de model de căsnicie în comunitatea sa.

Trăim vremuri în care răului i se spune bine si binelui rău. Însă noi, ca răscumpărați ai lui Dumnezeu prin scump Sângele Mântuitorului Isus Hristos, nu suntem străini de aceste vești. Însuși Mântuitorul, atunci cand a fost pe Pământ, ne-a avertizat că aici se va ajunge. Domnul să ne ajute să ne rugăm pentru persoanele care nu Îl cunosc pe El ca Dumnezeu adevărat, și, în același timp, să ne dea putere să urâm păcatul, dar să iubim păcătoșii, astfel încât, tot mai multe dintre aceste persoane să fie eliberate de robia în care se află.