Comunicat Alianța Evanghelică din Romania in cazul familiei Furdui din Germania

Conducerea Alianței Evanghelice din România în urma analizei din această săptămână, aduce la cunoștința opiniei publice intervenția autorităților din Hanovra în familia Furdui Petre și Camelia prin faptul că le-au luat cei șapte copii.

Camelia si Petre Furdui sunt doi tineri români care au mers la lucru în Spania, unde s-au cunoscut și s-au căsătorit, iar ulterior s-au stabilit în Germania.  Au împreună șapte copii, fiind o familie creștină, care se străduiesc să-și educe copii în învățătura Sfintelor Scripturi. În urma unor acuzații, cei șapte copii au fost luați din familie de către Serviciul de protecție a copilului din Hanovra, iar acum se cere în instanță decăderea din drepturi a părinților.

Alianța Evanghelică din România invită toate bisericile și pe toți credincioșii indiferent de confesiune să vină înaintea lui Dumnezeu în rugăciune, pentru ca Serviciul de protecție a copilului din Hanovra să restituie familiei Furdui Petre și Camelia cei șapte copii pe care i-au luat abuziv.

Totodată Alianța Evanghelică din România se adresează respectuos tuturor oamenilor de bine, care citesc acest mesaj și care sunt în poziții de autoritate publică să intervină pentru rezolvarea acestui caz.

Dumnezeu să binecuvânteze România și familiile Românilor oriunde s-ar afla!