Antrenor concediat pentru că s-a rugat pe teren a obținut ovictorie la Curtea Supremă SUA

În Evanghelia după Luca în capitolul 9 cu versetul 26, Domnul Isus Hristos spune: „Căci de oricine se va rușina de Mine și de cuvintele Mele, se va rușina și Fiul omului de el, când va veni în slava Sa și a Tatălui și a sfinților îngeri.”

Un bărbat curajos care nu s-a rușinat de cuvintele Domnului Isus este un antrenor de fotbal din America, al cărui caz a fost decis în favoarea sa, după ce Curtea Supremă a confirmat că nu a greșit cu nimic atunci când și-a exprimat credința, potrivit site-ului tribuna.us.

Curtea Supremă a Statelor Unite a decis în favoarea acestui antrenor de fotbal dintr-un liceu public din statul Washington, căruia i-au fost încălcate drepturile, fiind trimis în concediu administrativ după ce a fost surprins că se ruga pe terenul de fotbal după fiecare meci, în văzul elevilor.

Astfel, Curtea Supremă a declarat faptul că nu este tolerată o astfel de discriminare de către Constituția Americii.

Cazul acestui antrenor de fotbal a fost descoperit atunci când unii elevi i s-au alăturat de bunăvoie pentru a se ruga împreună cu el după fiecare meci, fapt ce a fost semnalat de către o echipă adversă.

Ne bucurăm de faptul că acest caz a fost rezolvat și ne rugăm să nu mai existe astfel de discriminări, și chiar de vor mai exista, noi să continuăm să ne închinăm lui Dumnezeu după cum au făcut-o și cei trei prieteni ai lui Daniel!

De asemenea, instanța a mai adăugat: „A învăța cum să tolerezi un discurs sau o rugăciune de orice fel face parte din învățarea modului de a trăi într-o societate pluralistă, o trăsătură de caracter esențială pentru un cetățean tolerant.”