Persecuțiile împotriva creștinilor din India

În India, atacurile împotriva creștinilor vin din partea naționaliștilor hinduși, care devin din ce în ce mai proeminenți. Ei nu văd locul musulmanilor sau al creștinilor în India și au căpătat încredere din momentul în care la Guvernul Indiei a ajuns la putere ca Prim-ministru Narendra Modi în 2014.

A avut loc o creștere a numărului de atacuri asupra pastorilor, a întreruperilor întâlnirilor de rugăciune, iar câteva state din țară dau legi împotriva convertirii. Un pastor a declarat pentru Organizația Release International că a fost aruncat dintr-un tren în mișcare pentru că purta Biblii în rucsac. Atacatorii lui au strigat „Oamenii ăștia ne strică religia!” și l-au aruncat pe platformă. I-au fracturat craniul, umărul și glezna și i-au scos afară câțiva dinți. Pastorul continuă să predice evanghelia în ciuda opoziției, a spus această Organizație.

Organizația Release International oferă Biblii în limbile locale pentru a le înlocui pe cele pe care le distrug militanții și oferă ajutor și sprijin vital din punct de vedere legal pastorilor care au fost arestați.

Sursa: foxnews.com