Marturii ale ascultatorilor RVE Bucuresti

Marturii si experiente ale ascultatorilor Radio Vocea Evangheliei Bucuresti. Modul in care RVE a oferit solutii, mangaiere sau incurajare pentru viata personala a ascultatorilor dar mai ales modul in care acestia L-au cunoscut pe Domnul Isus Hristos ca Domn in viata lor.

Maria:

Am trăit toată viaţa ca ortodoxă. De zece ani ascult RVE Bucureşti. Eram sătulă de suferinţe (operată de cancer), de singurătate (văduvă) şi de alegeri greşite; la un moment dat am sunat la RVE Bucureşti să vorbesc cu cineva de acolo, dar s-a întâmplat mai mult decât atât: am fost vizitată acasă! Sănătatea mea precară nu-mi îngăduie să ies în public, dar Dumnezeu mi-a întins o mână şi am putut să simt dragostea şi iertarea Lui – şi, cel mai important, pacea cu Dumnezeu şi pacea lui Dumnezeu! Am citit şi citesc regulat Biblia, mă rog şi-am învăţat să cânt – uimindu-mă de cum poate Dumnezeu să schimbe şi un om în vârstă. RVE Bucureşti îmi este cel mai aproape pentru că nu mă mişc uşor, dar aflu aici cam tot ce-mi trebuie: explicaţii, încurajare, informare, binecuvântare, încântare! Cei de la RVE Bucureşti mă vizitează mai des decât propria mea fiică, aşa că mă consider privilegiată şi… asigurată! Nu doar că nu mă tem de moarte, dar abia aştept să plec Acasă, ca să fiu totdeauna cu Domnul!

Ionuț:

Sunt grafician şi am participat la mai multe expoziţii. La un moment dat, m-am îmbolnăvit, un microb mi-a atacat întregul sistem osos. Am nevoie de multe intervenţii chirurgicale pentru că am ajuns să nu mai pot sta pe picioare. Mamă nu mai am, iar tata bea prea mult. Nu mai pot lucra şi situaţia mea financiară este foarte grea. Căutând printre vechituri, acum câteva luni, am găsit un aparat de radio. L-am băgat în priză şi am constatat că nu pot prinde pe scală decât un singur post de radio: „Vocea Evangheliei”. L-am ascultat câteva zile, apoi am reuşit să particip la o emisiune cu, pentru şi despre tineri. Intrând în direct am descoperit că Dumnezeu îmi dă mulţi prieteni. Sunt în căutarea unei relaţii personale cu Dumnezeu, am înţeles că m-a iubit atât de mult că a murit pentru mine. Nevoit să mă internez în spital, am constatat că nu am fost uitat! Înţeleg că am multe de învăţat din Scripturi şi mulţumesc pentru ajutorul spiritual pe care mi-l oferă prietenii mei adevăraţi de la Radio „Vocea Evangheliei”!

Elena:

Am avut o cădere psihică din cauza pierderii părinţilor mei, dar vreau să ştiţi că Dumnezeu, în bunătatea Lui şi cu ajutorul RVE, m-a ajutat să ies din acea criză. Vă mulţumesc din suflet!